JULES VERNE

Een rondleiding...

JULES VERNE

Een rondleiding...

JULES VERNE

Een rondleiding...

De Jules Verne is een exclusief, bijna 80 meter lang partyschip met een capaciteit van 650 personen. Deze Partycruiser is bij uitstek geschikt voor grote zakelijke evenementen en beurzen, spectaculaire productpresentaties en besloten, varende feesten. De bijzondere uitstraling van de Jules Verne, gecombineerd met de ervaren organisatie, maken elk evenement uniek en persoonlijk.

Op Partycruiser Jules Verne bieden wij voor elk evenement maatwerk, privacy en een ongeëvenaarde service. Partycruiser Jules Verne heeft een oppervlakte van bijna 800m2, verdeeld over 2 etages en 3 lounges.

De Jules Verne Lounge beslaat met 380m2 het volledige entreeniveau. Op de eerste etage bevinden zich de Universe Lounge van 310m2 en de meer besloten World Lounge van 75m2. De eerste etage heeft een centrale vide waarin een hydraulisch platform kan oprijzen vanuit het ruim. Een geweldige manier om op indrukwekkende wijze een buffet, een artiest of zelfs een complete auto te presenteren!

Tot slot biedt het Top Deck nog zo’n 225m2 in de buitenlucht. Deze plek op het scheepsdak geeft een prachtig uitzicht en de ultieme vaarbeleving van een partyschip. Bovendien bevindt zich hier ook een volledig functionerend helikopterplatform.

 

Rondleiding Jules Verne

 

"Het schip was echt een toevoeging aan onze teambuildingsdag"