constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Onze schepen
Blue Rhapsody
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
Onze schepen
Grace Kelly
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Onze schepen
Jules Verne
previous arrow
next arrow

Onze schepen

Onze varende evenenmentenlocaties zorgen ervoor dat uw evenement een onvergetelijk hoogtepunt wordt. Onze rederij beschikt over een vloot met drie prachtige schepen. Schepen die alle drie hun eigen aansprekende verhaal vertellen. Varen zit in ons bloed, net als het organiseren van evenementen. Van intieme zakendiners met 50 personen, tot volledige (meerdaagse) beurzen en congressen tot 600 bezoekers; op onze schepen zijn de mogelijkheden eindeloos. Hieronder kun je onze schepen Blue Rhapsody, Grace Kelly en Jules Verne bekijken. Wil je weten welk schip het meest geschikt is voor jouw evenement? Selecteer dan een evenementtype naar keuze op onze evenementenpagina of neem contact op voor een op maat gesneden advies.

Een “once in a lifetime” moment. Dat is de komst van Blue Rhapsody, het schip dat we speciaal en uitsluitend voor evenement doeleinden laten bouwen. Het schip – 85 meter lang en 11.45 meter breed, is groots, modern, luxe en verleidelijk met sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen. Ze is voorzien van een indrukwekkende bijlboeg en combineert een soepel uiterlijk met echte allure van een internationaal karakter. Daarnaast wordt service van het hoogste niveau geboden.

Dit fonkelnieuwe schip nemen we in het voorjaar van 2019 in de vaart en is dé locatie voor varende evenementen in Nederland, België en Duitsland. Blue Rhapsody staat garant voor een diversiteit aan mogelijkheden. Een exclusieve lancering van een nieuw merk, een galadiner, een inspirerend congres of een spetterend feest tot 600 gasten: zij biedt een breed scala aan arrangementen. Bereid je voor op een next level evenement. Bereid je voor op Blue Rhapsody.

Tot 600 personen

Nieuwste en toonaangevendste schip in de branche

Modern en tijdloos

The Yacht Experience Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. Met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en met haar 50 meter lengte is dit partyschip een imposante verschijning aan elke kade.

Het luxe partyschip beschikt over verschillende ruimtes, verdeeld over drie levels. Grace Kelly is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, een zakelijke bijeenkomst, een varende beurs of een statig diner. Alles in een moderne interpretatie van de chique sfeer van Monaco in de jaren vijftig: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent.

Tot 250 personen

Beleef de luxueuze yacht-ervaring

Luxe, elegant en charmant

Het cruiseschip Jules Verne is pure beleving op het water. Het stijlvolle interieur met panoramavensters op twee etages, plasmaschermen, full surround geluidssysteem en spectaculair hydraulisch platform is ontworpen door toparchitecten.

Jules Verne is geschikt voor ieder zakelijk evenement tot 600 personen; van beurs en productpresentatie tot congres en personeelsfeest. Jules Verne is een kameleon op het gebied van beleving. Wij toveren het schip volledig om tot ze de uitstraling heeft die past bij uw evenement, doel, thema en merk.

Tot 600 personen

Elk gewenst thema

Iedere keer weer een nieuwe ervaring