constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Kick-off evenement Blue Rhapsody
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
Kick-off evenement Blue Rhapsody
previous arrow
next arrow

Meld je nu aan voor de kick-off van Blue Rhapsody!

Een “once in a lifetime” moment. Dat is de komst van Blue Rhapsody, het schip dat we speciaal en uitsluitend voor evenement doeleinden hebben laten bouwen. Het schip – 85 meter lang en 11.45 meter breed, is groots, modern, luxe en verleidelijk met sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen. Ze is voorzien van een indrukwekkende bijlboeg en combineert een soepel uiterlijk met echte allure van een internationaal karakter. Daarnaast wordt service van het hoogste niveau geboden.

Dit fonkelnieuwe schip nemen we begin juli in de vaart en is dé locatie voor varende evenementen in Nederland, België en Duitsland. Blue Rhapsody staat garant voor een diversiteit aan mogelijkheden. Een exclusieve lancering van een nieuw merk, een galadiner, een inspirerend congres of een spetterend feest tot 600 gasten: zij biedt een breed scala aan arrangementen. Bereid je voor op een next level evenement. Bereid je voor op Blue Rhapsody.

Op 8 juli 2019 presenteert Blue Rhapsody zich in volle glorie door middel van een exclusief evenement. Registreer u snel en zorg dat je erbij bent. Het aantal tickets is beperkt. We ontvangen u om 13.00 uur en zullen gaan varen rond 14.00 uur. Terugkomst is om 15.30 uur. Er is een compleet programma met entertainment en culinaire traktaties. We zullen afsluiten om 16.00 uur. We vertrekken vanaf de ligplaats aan het Havenhuis in Antwerpen, Kattendijkdok Zaha Hadidplein 1. Klik hier om u aan te melden.