constantinbeweging-header-1500 – copy
constantinbeweging-header-1500 – copy – copy
constantinbeweging-header-1500 – copy – copy
constantinbeweging-header-1500 – copy – copy – copy
constantinbeweging-header-1500 – copy – copy – copy
constantinbeweging-header-1500 – copy – copy – copy
constantinbeweging-header-1500 – copy – copy – copy
constantinbeweging-header-1500 – copy – copy – copy – copy
previous arrow
next arrow

Evenement organiseren

Wilt u een evenement organiseren en bent u op zoek naar de juiste eventpartner en locatie? Stop dan met zoeken! Constant in beweging beschikt over unieke varende evenementenlocaties die van uw evenementen gegarandeerd een gedenkwaardig moment maken. Daarbij bieden we de ondersteuning die u wenst. Met meer dan 25 jaar expertise kunnen wij uw evenementen in zijn volledigheid organiseren, of alleen daar ondersteuning bieden waar u dat wenst. Onze projectmanagers organiseren uw evenement desgevraagd van A tot Z. Dat begint al bij het uitschrijven van een geschikt concept dat past bij uw merk en doelstellingen. Denk ook aan het opzetten van draaiboeken, het uitnodigingstraject, het entertainment en het budgetbeheer. Het is onze passie om uw evenement onvergetelijk te maken terwijl wij de zekerheid bieden dat u uw doelstellingen behaalt.

Waardevolle communicatiemomenten

Evenementen zijn waardevolle en belangrijke communicatiemomenten voor uw bedrijf. Een geslaagd evenement helpt u te laten zien waar u voor staat. Constant in Beweging weet dit als geen ander naar voren te brengen. Dit begint al bij het gehele voortraject en het neerzetten van een goed, doordacht concept dat past bij uw merk en doelstellingen. Wij maken ook de vertaalslag tijdens de evenementen zelf en helpen merken zichzelf op de kaart te zetten. Wij ontzorgen u daarbij volledig; van het projectmanagement tot het foodconcept en van het draaiboek tot het budgetbeheer.

Verschillende evenementen

In onderstaand overzicht ziet u een greep uit de mogelijkheden die onze evenementenlocaties bieden. Van de kleinere, intiemere bedrijfsfeesten tot volledige (meerdaagse) beurzen en congressen: wij deinzen voor geen enkele uitdaging terug. Klik door om de verschillende soorten evenementen die wij organiseren te ontdekken. Vindt u het type evenement dat u in uw hoofd heeft niet terug? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor successen uit het verleden kijkt u naar onze referenties.

Je moet een widget, rij of vooraf gebouwde lay-out toevoegen voordat je hier iets ziet. 🙂