constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Battoo
Culinair genieten
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy - copy
Battoo
Culinair genieten
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
Battoo
Culinair genieten
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy - copy
Battoo
Culinair genieten
previous arrow
next arrow

Culinair

Eén van de meest succesbepalende onderdelen van een evenement is het eten. Het is waar uw gasten als eerste over napraten; wat bepaalt of ze een goed gevoel overhouden aan uw evenement of niet. Battoo is zich hiervan bewust en heeft culinair genieten dan ook zeer hoog in het vaandel staan. Wij zorgen ervoor dat uw gasten een culinaire beleving volgens uw wensen hebben waar nog lang over gesproken wordt!

Wat u lekker vindt

Wij werken niet met standaard menu’s. Wij willen weten wat uw gasten lekker vinden. Op basis daarvan doen we u graag een voorstel met een foodconcept dat past bij uw smaak, merk en doelstellingen. Daarbij durven wij te denken vanuit een ander perspectief. Origineel en creatief, in smaak én presentatie. Dit hoeft overigens niet altijd duur of exclusief te zijn. Het bijzondere zit ‘m wat ons betreft in de verrassende combinatie van ingrediënten: het samenspel van voedsel en decor en het op bijzondere wijze presenteren van de eenvoudigste gerechten.

Eigen chefs

Cateren doen we niet, maar koken doen we maar al te graag! Om aan onze eigen kwaliteitsnormen te voldoen, zorgen we ervoor dat ieder gerecht dat op tafel komt door onszelf is gecreëerd. Onze chef-koks werken alleen met de beste verse producten. Wij werken seizoen- en streekgebonden en doen zoveel mogelijk een beroep op kleine regionale leveranciers.

Buiten gebaande paden

Bij Battoo organiseren wij het liefst evenementen die buiten de lijntjes kleuren. Hetzelfde geldt voor ons eten. Of u nu kiest voor een uitgebreid lunchbuffet, maaltijdvervangende snacks of een exclusief diner: Battoo zoekt altijd de grenzen op waarbij we rekening houden met de smaak van uw gasten en de seizoenen.