constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
previous arrow
next arrow

Eventlocatie Antwerpen

Op zoek naar een eventlocatie in Antwerpen die van uw evenement een onvergetelijke dag maakt? Voor unieke en onderscheidende eventlocaties bent u bij Battoo aan het juiste adres! Of het nu gaat om een beurs, een expo, een presentatie of een bedrijfsfeest: onze varende evenementenlocaties zijn daar waar u uw gasten wilt ontvangen! Blue Rhapsody, Grace Kelly en Jules Verne dragen in grote mate bij aan het versterken van de boodschap die hoort bij uw evenement. Volledig ontzorgen is wat wij daarbij doen: dankzij 35 jaar ervaring zijn wij in staat uw evenement van A tot Z uit handen te nemen. Eventlocatie Antwerpen? Neem vrijblijvend contact op!

Waardevolle communicatiemomenten

Elk doordacht eventconcept houdt in onze visie rekening met heldere en meetbare doelstellingen die passen bij de ambitie en cultuur van de organisatie die het evenement organiseert. Dat is dan ook precies wat wij doen wanneer wij uw evenement mogen organiseren aan boord van één van onze schepen. In onze ogen is ieder evenement namelijk een belangrijk moment waarop u in contact staat met uw doelgroep. Aangelegenheden waarop u de mogelijkheid hebt de aandacht te grijpen om een boodschap op uw gasten over te brengen. Wij ontzorgen u daarbij graag waarbij wij de volledige organisatie op ons nemen.

Partyboot Antwerpen

Bent u op zoek naar een partyboot in Antwerpen? Stop dan met zoeken! Hoewel wij bij Battoo eigenlijk niet spreken over partyboten, kunnen onze varende evenementenlocaties wel degelijk als partyboten ingezet worden. Onze schepen zijn volledige uitgeruste varende evenementenlocaties die ook uitermate geschikt zijn voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, familiedag of jubileum. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!