constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
previous arrow
next arrow

Eventlocatie Gent

Heeft u voornemens om een gedenkwaardig evenement te organiseren in Gent? Dan heeft u in Battoo de juiste partner gevonden! Onze varende evenementenlocaties Blue Rhapsody, Grace Kelly en Jules Verne hebben als groot voordeel dat zij daar zijn waar u uw gasten wil ontvangen. Op onze schepen bent u ervan verzekerd dat de juiste toon voor uw evenement wordt neergezet. Ons team is daarnaast dankzij hun jarenlange expertise en ervaring in staat om uw evenement van A tot Z te organiseren. Zij nemen u het werk dan ook graag uit handen: van het ontwikkelen van een passend concept tot het bereiden van het eten. Evenementenlocatie Gent? Kies voor een locatie van Battoo!

Waardevolle communicatiemomenten

Bij ieder evenement dat wij voor een opdrachtgever mogen organiseren, werken wij vanuit heldere en meetbare doelstellingen die passen bij de cultuur en ambitie van een organisatie. Live-evenementen zijn ontzettend waardevolle contact- en communicatiemomenten. U heeft het podium tijdelijk voor u alleen en daardoor de kans om relaties aan te halen en een krachtige boodschap over te brengen op uw gasten. Wij vinden het belangrijk dat uzelf ook actief kunt meedoen en kunt genieten tijden eigen evenement, en nemen u de organisatie dan ook graag volledig uit handen.

Partyboot Gent

Is uw zoektocht naar een partyboot in Gent in volle gang? Ondanks het feit dat wij bij Battoo niet spreken van partyboten, - onze schepen zijn veel meer dan dat, - kunnen Blue Rhapsody, Grace Kelly en Jules Verne wel degelijk zo ingezet worden.  Onze schepen zijn volledig ingerichte varende evenementenlocaties en zijn uitermate geschikt voor personeelsfeesten, familiedagen, jubilea of andere bedrijfsfeesten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op!