constantinbeweging-header-1500 - copy
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy - copy
previous arrow
next arrow

Evenementenlocaties

Wanneer u op zoek bent naar een onderscheidende en unieke evenementenlocatie in Vlaanderen, bent u aan het juiste adres. Onze varende evenementenlocaties zetten de juiste toon voor uw zakelijke evenement. Of u nu een congres, een bedrijfsfeest, een seminar of een productpresentatie organiseert: aan boord van Blue Rhapsody, Grace Kelly en Jules Verne is uw evenement een gegarandeerd succes. Niet alleen omdat wij zorgen voor een unieke en herinneringswaardige setting, maar ook omdat onze evenementenlocaties naar uw gasten toekomen, In en rondom de driehoek Antwerpen - Brussel - Gent weten wij de mooiste plekjes te vinden om aan te meren. Laat ons u verrassen met een evenementenlocatie in de stad, of juist voor een minder drukke locatie in de natuur.

De mooiste ligplaatsen

Wij hebben de beschikking over meer dan 150 opstapplaatsen in België én Nederland. Op onderstaande kaart ziet u een greep uit de verschillende locaties die wij kunnen bereiken. Stuk voor stuk locaties waar over is nagedacht. Wij zijn bekend met de omgeving en kunnen u uitgebreid adviseren over zaken als bereikbaarheid, parkeergelegenheid, omgeving en setting. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de locaties waar uw gasten opstappen en varen passen bij het concept van uw evenement. Op zoek naar een unieke evenementenlocatie? Battoo is uw partner!

Partyschip

Bent u op zoek naar een partyboot in Vlaanderen? Bij Battoo spreken wij niet graag over 'partyschepen', omdat onze varende evenementenlocaties veel meer zijn dan dat. Echter, onze schepen kunnen wel degelijk als partyschepen worden ingezet! Uw bedrijfsfeest, jubileum, themafeest of familiedag is gegarandeerd een gedenkwaardige happening wanneer u deze organiseert op Blue Rhapsody, Grace Kelly of Jules Verne. Bij ieder evenement, van beurs tot personeelsfeest, ontzorgen wij u volledig waarbij we desgevraagd alle taken rondom de organisatie op ons nemen. Partyschip of evenementenlocatie? Neem vrijblijvend contact op!