constantinbeweging-header-1500 - copy - copy - copy
constantinbeweging-header-1500 - copy - copy
previous arrow
next arrow

Eventlocatie Brussel

Bent u op zoek naar een bijzondere en onderscheidende eventlocatie in Brussel? Zoek dan niet verder, want met onze unieke varende evenementenlocaties komen wij naar uw gasten toe! Of u nu voornemens bent een bedrijfsfeest te organiseren, een congres, een beurs of een productpresentatie: Blue Rhapsody, Grace Kelly en Jules Verne zetten de juiste toon voor het overbrengen van uw boodschap. Daarbij ontzorgen wij u volledig: wij hebben in de 35 jaar dat wij evenementen organiseren de expertise opgebouwd om u alle facetten die komen kijken bij het organiseren van evenementen  uit handen te nemen. Eventlocatie Brussel? Kies voor Battoo!

Waardevolle communicatiemomenten

Heldere en meetbare doelstellingen die passen bij de ambitie en cultuur van uw bedrijf.  Wanneer wij een evenement organiseren voor onze opdrachtgever, doen we dat altijd vanuit een bepaalde gedachte. Wij zien ieder evenement namelijk als een belangrijk contactmoment voor u met uw doelgroep. Contactmomenten waarop u de gelegenheid hebt de aandacht op uw organisatie te vestigen, en zo een boodschap over te brengen die blijft hangen. Daarbij ontzorgen wij u volledig: van het ontwikkelen van een passend concept en het projectmanagement tot het foodconcept, draaiboek en het budgetbeheer.

Partyboot Brussel

Bent u op zoek naar een partyboot in Brussel? Stop dan met zoeken! Hoewel wij bij Battoo eigenlijk niet spreken over partyboten, kunnen onze varende evenementenlocaties wel degelijk als partyboten ingezet worden. Onze schepen zijn volledige varende evenementenlocaties die ook uitermate geschikt zijn voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, familiedag of jubileum. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!